Klíma vásárlás beszereléssel

Klíma mellett döntöttél és válogatsz a tetszetős és modern termékek között? Jól jönne egy szakértő segítség? A klíma beszereléssel együtt megrendelve több előnnyel jár, mint hinnéd.

Ugye benned is sok megválaszolatlan kérdés fogalmazódik meg, amikor a sokféle fajtájú, márkájú, árú, teljesítményű légkondicionáló berendezés széles választékában próbálsz eligazodni? Mennyivel egyszerűbb, ha a klímaszerelő tanácsait, javaslatait meghallgatva hozhatod meg a hosszú évekre szóló döntést.

Klíma beszereléssel

A légkondicionálót csak klímahatósági engedéllyel rendelkező szakember szerelheti be, ezért is fontos, hogy megfelelő szakembert válassz. Ha pedig így teszel, miért ne cserélnéd fel a sorrendet és miért ne keresnéd meg még vásárlás előtt a megfelelő, klímaberendezéseket is forgalmazó szakembert.

Amennyiben beszereléssel együtt rendeled meg a klímaberendezést nem csak a szakszerű kiválasztást oldottad meg, hanem egyből találtál egy karbantartásra, hibaelhárításra és klímatisztításra bármikor hívható szakit, aki ismeri a körülményeket és tudja, mikor, milyen feladatokat kell elvégezni, mikor mit kell cserélni, tisztítani.

További előnyök:

  • Fontos szempont a kiválasztásnál, hogy a megfelelő ár-érték arányú legyen a klíma beszereléssel együtt, ami egyszerű dolog, ha a szakember választ.
  • A valószínűsíthető kedvezményekkel jobban fogsz kijönni anyagilag.
  • Lássuk a technikai kérdéseket. Nem kell bajlódnod a vásárlással, futárszolgálattal, kiegészítő eszközök beszerzésével. A webáruházban kiválasztott klímát a szerelő viszi ki, gondoskodik a szükséges felszerelésekről, kiegészítőkről is. Nem kell aggódnod, hogy valami nem kompatibilis egymással, hiszen ez itt már nem a te gondod.
  • A szerelő nem mondhatja, hogy nem ide való, rossz konstrukció a klíma, vagy nem tudja a kívánt helyre beszerelni, hiszen ő hozta, az ő tanácsára választottad.
  • A garancia sokoldalú lesz, a klímaberendezést és a beszerelést is biztosítja számodra.
  • Egy füst alatt megbeszélheted az időközönkénti klímatisztításra vonatkozó igényeidet, így a szerelő távozása után már nincs is más dolgod, csak élvezni a klíma nyújtotta hűvös kényelmet.

Kíma árak beszereléssel

A beszerelést helyszíni felmérés előzi meg, az árat egyedileg határozzák meg. A klíma beszereléssel együtt rendelve nagy valószínűséggel egyéni kedvezményt jelent majd számodra. Olcsóbban jöhetsz ki, mintha a vásárlást és a szerelést egymástól elválasztva oldanád meg, hiszen a nagyobb klíma gyártók termékei fixárasak, így csak a beszerelésnél tudsz kedvezményhez jutni.

Valószínűleg nem ismeretlen számodra sem az az érzés, amikor az előre lefixált időpontra érkező szerelő azzal szembesül, hogy a beszerelésre szánt klíma nem érkezett meg időben. Egyre jobban tele vannak a szerelők munkával, könnyen lehet, hogy csak néhány hét múlva tudsz majd újra időpontot foglalni. Mindez természetesen nem fordulhat elő, ha a berendezést a klímaszerelő hozza otthonodba. Az is gyakran előfordul, hogy a helyi adottságok miatt további kiegészítők szükségesek, ezért leáll a munka. Ettől sem kell tartanod, ha a beszerzést a szerelőre bízod.

Gondoljunk a klímára lakás/ház felújításánál, építkezésnél is

Amikor már lakott lakásba vagy házba történik a klímabeszerelés, nem szokták falba vésni, hanem kábelcsatornában vezetik el a szükséges csöveket. Teszik ezt azért, mert a szükséges vésési munkálatok után festeni kellene.

Éppen ezért érdemes lakásfelújításnál, építkezésnél, költözésnél – amikor úgyis festés, burkolás előtt állunk –klímaszerelővel konzultálni és a csöveket már előre falba vésetni. Még akkor is, ha a klíma telepítés csak évekkel később kerül sorra.

Válogass klíma berendezéseink között és kérj ajánlatot!